Agroindustrialización de la carne de Cuy / Francisco Emilio Argote Vega

By: Argote Vega, Francisco EmilioMaterial type: TextTextPublisher: Cali Universidad san buenaventura Cali 2011Description: 105 Páginas 24 cmISBN: 9789588436555Subject(s): La carne Composición de la carneDDC classification: 664.95
Contents:
1. Presentación, 2. Capítulo I Marco Conceptual, 3. Capítulo II la Carne, 4.Capítulo III Aspectos Productivos, 5. Proceso de Obtención
Action note: Verificado 08-06-2017
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Libros/ General Libros/ General Biblioteca Central Euclides Jaramillo Arango
GENERAL
Papel 664.95 Ag75 (Browse shelf) Ej.1 Available (Sin restricciones) 068632

1. Presentación, 2. Capítulo I Marco Conceptual, 3. Capítulo II la Carne, 4.Capítulo III Aspectos Productivos, 5. Proceso de Obtención

Verificado 08-06-2017

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Universidad del Quindío • Carrera 15 Calle 12 Norte • Armenia, Quindío, Colombia • Tel.: +57 (6) 7359300
Quejas y Reclamos: 018000 96 35 78 opción 5 • Denuncias actos de corrupción: +57 (6) 7359416 Ext.416

corrupcioncero@uniquindio.edu.co | wbmaster@uniquindio.edu.co | mailto:admisiones@uniquindio.edu.co