Biotechnology in functional foods and nutraceuticals (Record no. 36518)

000 -CABECERA
Longitud fija campo de control 03563nam a2200265 a 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
Número de control 42414
008 - CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONGITUD FIJA
Códigos de información de longitud fija   050702s2010 flu eng d
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
ISBN cancelado o no válido 9781420087116
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN
Centro catalogador de origen EBLCP
Lengua de catalogación eng
Centro transcriptor EBLCP
Centro modificado OCL
-- COD
-- YDXCP
-- OKU
-- OCLCQ
-- MERUC
-- SHH
-- OCLCQ
082 04 - NÚMERO DE LA CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY
Número de clasificación 664
Número de documento B144
100 ## - PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Bagchi, Debasis
9 (RLIN) 77703
245 00 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Biotechnology in functional foods and nutraceuticals
Mención de responsabilidad, etc. edited by Debasis Bagchi, Francis C. Lau, Dilip K. Ghosh.
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA)
Lugar de publicación, distribución, etc. Boca Raton, Fla. :
Nombre del editor, distribuidor, etc. CRC Press,
Fecha de publicación, distribución, etc. 2010.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extensión xviii, 547 p. :
Otras características físicas ill.
500 ## - NOTA GENERAL
Nota general Title from online title page (viewed 7 June 2010).
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC
Nota de bibliografía, etc. Includes bibliographical references and index.
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO
Nota de contenido con formato pt. 1. Biotechnology for the enhancement of functional foods and nutraceuticals: Advances in biotechnology for the production of functional foods ; Functional foods and biotechnology in Japan ; Basic and clinical studies on Active Hexose Correlated Compound ; Biotechnology and breeding for enhancing the nutritional value of berry fruit ; Improving the bioavailability of Polyphenols ; The function of the Next Generation Polyphenol, "Oligonol" ; Application of biotechnology in the development of a healthy oil capable of suppressing fat accumulation in the body ; Effects of nutraceutical antioxidants on age-related hearing loss -- pt. 2. The impact of genetic modification on functional foods: Increased production of nutriments by benetically engineered bactería ; Recent advances in the development of Transgenic Pulse Crops ; The improvement and enhancement of Phyto-Ingredients using new technology of genetic recombination ; Metabolic engineering of bioactive Phenylpropanoids in crops ; The use of biotechnology to reduce the dependency of crop plants on fertilizers, pesticides, and other agrochemicals ; Animal biotechnology ; Application of Micro-RNA in regenerative nutraceuticals and functional foods ; Microbial production of organic acids and its improvement by genome shuffling -- pt. 3. New frontier in food manufacturing process: Microalgal biotechnology in the production of nutraceuticals ; The innovation of technology for microalgae cultivation and its application for functional foods and the nutraceutical industry ; Production of Nattokinase as a fibrinolytic enzyme by an ingenious fermentation technology ; Synthesis of Antihypertensive GABA-Enriched dairy products using lactic acid bactería ; Production of high-quality probiotics using novel fermentation and stabilization technologies ; Tracking the careers of grape and wine polymers using biotechnology and systems biology ; The impact of supercritical extraction and fractionation technology on the functional food and nutraceutical Industry ; The application of nanotechnology to tunctional foods and nutraceuticals to enhance their bioactivities -- pt. 4. Quality assurance and safety: Enhancing the nutritional quality of fruit juices ; Probiotics ; Use of high pressure technology to inactivate bacterial spores in foods -- pt. 5. Legal, social, and regulatory aspects of food biotechnology: Global food biotechnology regulations and urgency for harmonization -- pt. 6. Future of biotechnology: Future strategies for the development of biotechnology-enhanced functional foods and their contribution to human nutrition.
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial Functional foods.
9 (RLIN) 77688
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial Food
Subdivisión de materia general Biotechnology.
9 (RLIN) 77704
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Lau, Francis q(Francis C.)
9 (RLIN) 77705
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Ghosh, Dilip K.
9 (RLIN) 77706
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Bagchi, Debasis,
9 (RLIN) 77703
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOMBRE DE PERSONA
Fechas asociadas al nombre 1954-
9 (RLIN) 77707
942 ## - ENTRADA DE ELEMENTOS AGREGADOS (KOHA)
Fuente de clasificaión o esquema
Koha [por defecto] tipo de item Libros/ General
Holdings
Perdido Fuente de clasificación o esquema Tipo de Descarte Restricciones de uso No para préstamo Código de colección Localización permanente Localización actual Fecha adquisición Préstamos totales Signatura completa Código de barras Fecha última consulta Fecha último préstamo Número de copia Tipo de item de Koha
Presente   Buen Estado Sin restricciones Disponible   Biblioteca Central Euclides Jaramillo Arango Biblioteca Central Euclides Jaramillo Arango 06/02/2013 2 664 / B144 055763 28/02/2019 23/02/2019 Ej. 1 Libros/ General
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