000 -CABECERA |
Longitud fija campo de control |
03291nam a2200289 a 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
Número de control |
42502 |
008 - CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONGITUD FIJA |
Códigos de información de longitud fija |
050704s2012 flu eng d |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS |
ISBN cancelado o no válido |
9781439814918 (hardback) |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN |
Centro catalogador de origen |
YDXCP |
Centro transcriptor |
YDXCP |
Centro modificado |
NUS dollar: T |
-- |
OTZ |
-- |
INUAS |
-- |
OCLCQ |
082 04 - NÚMERO DE LA CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY |
Número de clasificación |
664 |
Número de documento |
J48 |
100 ## - PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOMBRE DE PERSONA |
Nombre de persona |
Jelen, Henryk |
9 (RLIN) |
77963 |
245 00 - MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Food flavors : |
Resto del título |
chemical, sensory and technological properties / |
Mención de responsabilidad, etc. |
edited by Henryk Jelen. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA) |
Lugar de publicación, distribución, etc. |
Boca Raton, : |
Nombre del editor, distribuidor, etc. |
CRC Press, |
Fecha de publicación, distribución, etc. |
2012 |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extensión |
1 online resource (xii, 492 p.) : |
Otras características físicas |
ill. |
490 1# - MENCIÓN DE SERIE |
Mención de serie |
Chemical and functional properties of food components series |
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC |
Nota de bibliografía, etc. |
Includes bibliographical references and index. |
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO |
Nota de contenido con formato |
Ch. 1. Specificity of food odorants / Henryk Jelen -- ch. 2. Important tastants and new developments / Jakob Ley ... [et al.] -- ch. 3. Smell, taste, and flavor / Han-Seok Seo and Thomas Hummel -- ch. 4. Lipid-derived flavor compounds / Henryk Jelen and Erwin Wñasowicz -- ch. 5. Saccharides-derived flavor compounds / Margorzata Majcher -- ch. 6. Flavors from amino acids / Henry-Eric Spinnler -- ch. 7. Binding and release of flavor compounds / Elisabeth Guichard -- ch. 8. Flavor suppression and enhancement / Jakob Ley, Katharina Reichelt, and Gerhard Krammer -- ch. 9. Legislation, safety assessment, and labeling of food flavors and flavoring / Manfred Léutzow -- ch. 10. Essential oils and spices / Danuta Kalemba and Anna Wajs -- ch. 11. Functional (nonflavor) properties of flavor compouds / Alfreda Wei and Takayuki Shibamoto -- ch. 12. Flavors from cheeses / Henry-Eric Spinnler -- ch. 13. Red meat flavor / Jennie M. Hodgen and Chris R. Calkins -- ch. 14. Flavor of wine / Vicente Ferreira and Felipe San Juan -- ch. 15. Flavor of bread and bakery products / Salim-ur-Rehman and Javaid Aziz Awan -- ch. 16. Food taints and off-flavors / Kathy Ridgway and S.P.D. Lalljie -- ch. 17. Volatile compounds in food authenticity and traceability testing / Tomas Cajka and Jana Hajslova -- ch. 18. Mapping the combinatorial code of food flavors by means of molecular sensory science approach / Peter Schieberle and Thomas Hofmann -- ch. 19. Methods for sensory analysis / Renata Zawirska-Wojtasiak -- ch. 20. Machine olfaction : a devices approach to measurement of food aroma / Corrado Di Natale. |
520 ## - NOTA DE SUMARIO |
Sumario, etc, |
"Examining the importance of flavor compounds in the production, processing, and storage of foods, this book begins with an introduction to the chemical and sensory aspects of food flavors. Detailing the formation of specific flavors in foods, it emphasizes flavor precursors, presents universal mechanisms and pathways in aroma compound biogenesis, and focuses on the interaction of flavor compounds with proteins, lipids, and saccharides. Describing typical flavors for various food groups, it explains the use of flavor/volatile compounds in the assessment of food safety and concludes with an analysis of key aroma compounds and methods used for screening/comparison"-- |
Fuente proveedora |
Provided by publisher. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Food |
9 (RLIN) |
27549 |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Flavor. |
9 (RLIN) |
77964 |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Food |
9 (RLIN) |
27549 |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Food |
9 (RLIN) |
27549 |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
TECHNOLOGY & ENGINEERING |
9 (RLIN) |
9519 |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Food Science. |
Subdivisión de materia general |
Analysis. |
-- |
Biotechnology. |
-- |
Composition. |
9 (RLIN) |
77965 |
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - NOMBRE DE PERSONA |
Nombre de persona |
Jelen, Henryk. |
9 (RLIN) |
77963 |
942 ## - ENTRADA DE ELEMENTOS AGREGADOS (KOHA) |
Fuente de clasificaión o esquema |
|
Koha [por defecto] tipo de item |
Libros/ General |