Frijol y Chicharo

By: Parsons, David BMaterial type: TextTextLanguage: Spanish Publisher: México : Trillas 1981Subject(s): FRIJOLES | LEGUMBRESDDC classification: 635.652
Contents:
Clasificacion, morfología y fisiología 2.Selección de variedades 3.Requisito de clima y suelo 4.Fijación simbiotica de nitrogeno 5.Planificación del cultivo 6.Preparación de la tierra 7.Fertilización 8.Siembra 9.Manejo del Cultivo
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode
Libros/ General Libros/ General Biblioteca Central Euclides Jaramillo Arango
GEN 635.652 / F897 (Browse shelf) Ej. 1 Available (Sin restricciones) 022931
Libros/ General Libros/ General Biblioteca Central Euclides Jaramillo Arango
GEN 635.652 / F897 (Browse shelf) Vol. 1 Ej. 1 Available (Sin restricciones) 029198
Libros/ General Libros/ General Biblioteca Central Euclides Jaramillo Arango
GEN 635.652 / F897 (Browse shelf) Vol. 1 Ej. 1 Available (Sin restricciones) 029197

Clasificacion, morfología y fisiología 2.Selección de variedades 3.Requisito de clima y suelo 4.Fijación simbiotica de nitrogeno 5.Planificación del cultivo 6.Preparación de la tierra 7.Fertilización 8.Siembra 9.Manejo del Cultivo

GENERAL

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Universidad del Quindío • Carrera 15 Calle 12 Norte • Armenia, Quindío, Colombia • Tel.: +57 (6) 7359300
Quejas y Reclamos: 018000 96 35 78 opción 5 • Denuncias actos de corrupción: +57 (6) 7359416 Ext.416

corrupcioncero@uniquindio.edu.co | wbmaster@uniquindio.edu.co | mailto:admisiones@uniquindio.edu.co