Evaluación de ciertos aditivos alimentarios y contaminantes de los alimentos : 41. informe del Comite Mixto FAO / OMS de Expertos en Aditivos Alimentarios.

Material type: TextTextLanguage: Spanish Publisher: Ginebra: Organización Mundial de la Salud 1993Description: VII, 52 p. ; 24 cmISBN: 9243208373Subject(s): ADITIVOS PARA ALIMENTOS | CONTAMINACIÓN DE ALIMENTOSDDC classification: 664.02
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Universidad del Quindío • Carrera 15 Calle 12 Norte • Armenia, Quindío, Colombia • Tel.: +57 (6) 7359300
Quejas y Reclamos: 018000 96 35 78 opción 5 • Denuncias actos de corrupción: +57 (6) 7359416 Ext.416

corrupcioncero@uniquindio.edu.co | wbmaster@uniquindio.edu.co | mailto:admisiones@uniquindio.edu.co