Producción de hortalizas/ Artemio Valadez L.

By: Valadez L., ArtemioMaterial type: TextTextLanguage: Spanish Publisher: México : Limusa 1997ISBN: 9681830431Subject(s): HORTICULTURA | AGRICULTURADDC classification: 635
Contents:
Ubicación y características de las hortalizas 2.Importancia de las hortalizas 3.Hortalizas cultivables en el mundo y en México 4.Clasificación Botánica de las hortalizas 5.Cruciferas 6.Amarilidaceas 7.Umbeliferas 8.Quenopodiaceas 9.Compuestas 10.Liliáceas 11.Solanaceas 12.Cucurbitaceas
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode
Libros/ General Libros/ General Biblioteca Central Euclides Jaramillo Arango
GEN 635 / V136 (Browse shelf) Vol. 1 Ej. 1 Available (Sin restricciones) 040720
Libros/ General Libros/ General Biblioteca Central Euclides Jaramillo Arango
GEN 635 / V136 (Browse shelf) Vol. 1 Ej. 2 Available (Sin restricciones) 037890
Libros/ General Libros/ General Biblioteca Central Euclides Jaramillo Arango
GEN 635 / V136 (Browse shelf) Vol. 1 Ej. 3 Available (Sin restricciones) 037889

Ubicación y características de las hortalizas 2.Importancia de las hortalizas 3.Hortalizas cultivables en el mundo y en México 4.Clasificación Botánica de las hortalizas 5.Cruciferas 6.Amarilidaceas 7.Umbeliferas 8.Quenopodiaceas 9.Compuestas 10.Liliáceas 11.Solanaceas 12.Cucurbitaceas

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Universidad del Quindío • Carrera 15 Calle 12 Norte • Armenia, Quindío, Colombia • Tel.: +57 (6) 7359300
Quejas y Reclamos: 018000 96 35 78 opción 5 • Denuncias actos de corrupción: +57 (6) 7359416 Ext.416

corrupcioncero@uniquindio.edu.co | wbmaster@uniquindio.edu.co | mailto:admisiones@uniquindio.edu.co