Nuevas Tendencias en Ciencia y Tecnología de Alimentos : Tópicos Selectos / Universidad Sonora

By: Universidad SonoraMaterial type: TextTextPublisher: México : TRILLAS 2012Description: 426 p. : il. col. ; 24 cmISBN: 9786071711120Subject(s): Alimentos-Manejo | Alimentos- composiciónDDC classification: 664
Contents:
Compuestos con actividad biológica 2. Marinos 3. Cereales y leguminosas 4. Inocuidad alimentaria
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Libros/ General Libros/ General Biblioteca Central Euclides Jaramillo Arango
GEN 664 / U588nt (Browse shelf) Ej. 1 Available (Sin restricciones) 055741
Libros/ General Libros/ General Biblioteca Central Euclides Jaramillo Arango
GEN 664 / U588nt (Browse shelf) Ej. 2 Available (Sin restricciones) 055761

Compuestos con actividad biológica 2. Marinos 3. Cereales y leguminosas 4. Inocuidad alimentaria

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Universidad del Quindío • Carrera 15 Calle 12 Norte • Armenia, Quindío, Colombia • Tel.: +57 (6) 7359300
Quejas y Reclamos: 018000 96 35 78 opción 5 • Denuncias actos de corrupción: +57 (6) 7359416 Ext.416

corrupcioncero@uniquindio.edu.co | wbmaster@uniquindio.edu.co | mailto:admisiones@uniquindio.edu.co