El Restaurante como Empresa / Carlos Durón García

By: Durón García, CarlosMaterial type: TextTextPublisher: México : TRILLAS 2008Edition: 4 edDescription: 240 pISBN: 9789682471230Subject(s): Restaurantes-Cafeterías | Administración | Administración HoteleraDDC classification: 658.15937
Contents:
La Restaurantería 2. La información financiera 3. Las zonas neurálgicas 4. El restaurantero
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Libros/ General Libros/ General Biblioteca Central Euclides Jaramillo Arango
GEN 658.15937 / D963r 4a.. ed. (Browse shelf) Ej. 1 Available (Sin restricciones) 054796

La Restaurantería 2. La información financiera 3. Las zonas neurálgicas 4. El restaurantero

There are no comments on this title.

to post a comment.
Universidad del Quindío • Carrera 15 Calle 12 Norte • Armenia, Quindío, Colombia • Tel.: +57 (6) 7359300
Quejas y Reclamos: 018000 96 35 78 opción 5 • Denuncias actos de corrupción: +57 (6) 7359416 Ext.416

corrupcioncero@uniquindio.edu.co | wbmaster@uniquindio.edu.co | mailto:admisiones@uniquindio.edu.co